Zaterdag 20 augustus


[terug]

11:00 - 12:30 Subway Brunch @Torckpark

Tijdens de lunch in het Torckpark zullen wij Subway broodjes en drankjes uitdelen. De perfecte manier om je dag te beginnen en om op krachten te komen voor de crazy 88!

12:30 - 15:30 De Grote Vatenrace

Bundel je krachten met je groepje en ga samen de obstakels te lijf. Zorg dat jullie het fust zo snel mogelijk over de eindstreep tillen! Het snelste groepje kan een meter winnen! Na deze inspanning kun je tot rust komen op onze lounge onder het genot van een hapje en een drankje!

15:30 - 17:30 Verenigingspresentatie

De verenigingspresentatie van Franciscus is elk jaar weer een spektakel. Deze is in elkaar gezet door een enthousiaste groep leden, en laat je uiteenlopende aspecten van onze vereniging zien. Dit is de tweede uitvoering van de zes.

17:30 - 19:30 Rondleidingen

Neem een kijkje in onze sociëteit! Van de begane grond tot aan de top worden de beste verhalen verteld en maak je kennis met bijvoorbeeld een jaarclub en een dispuut!

23:00 - PAINTPARTY

Vanavond barst het feest los! Franciscus wordt omgebouwd in het thema van een FULL MOON party, waarbij je je in tropische sferen waant. Boven in de kroegzaal zal de verf je om de oren vliegen. Beneden in de blacklight darkroom zullen al je verfspetters fel en kleurrijk oplichten.


Copyright © 2014 KSV Franciscus. Alle rechten voorbehouden