Vrijdag 19 augustus


[terug]

12:00 - 16:00 Stormbaan @Campusgames

Bestorm met je AID-groepje onze stormbaan en laat zien dat jullie de snelste en beste groep van de AID zijn. Daarnaast hebben wij wat hapjes en drankjes, kun je met je groepje op de foto gaan en een gezellig praatje maken met een van onze leden. Onze DJ's van eigen bodem zullen de achtergrond beat verzorgen.

16:00 - 17:00 Verenigingspresentatie

 De verenigingspresentatie van Franciscus is elk jaar weer een spektakel. Deze is in elkaar gezet door een enthousiaste groep leden, en laat je uiteenlopende aspecten van onze vereniging zien. Dit is de eerste uitvoering van de zes.

17:30 - 19:30 Rondleidingen

Neem een kijkje in onze sociëteit! Van de begane grond tot aan de top worden de beste verhalen verteld en maak je kennis met bijvoorbeeld een jaarclub en verschillende commissies.

00:00 - STARTSEIN met VATO GONZALEZ en MC TJEN

Start jouw belevenis vanavond op Franciscus! VATO GONZALEZ en MC TJEN zullen het STARTSEIN geven van jou AID! Dit duo heeft onder andere gedraaid op Dreamfields, Summerfestival en Tommorrowland!  Ze zullen beneden de zaal op z’n kop zetten. BELEEF boven in de kroegzaal de gezelligheid van de vereniging onder het genot van een lekker drankje en een goeie beat. Een perfecte formule voor een te gekke eerste avond in Wageningen!Copyright © 2014 KSV Franciscus. Alle rechten voorbehouden