Dinsdag 22 augustus
13:00 - 16:00 Festival Franciscus - HANGMAT

Wil je na alle feestjes uitrusten? Kom relaxen op ons eigen festival, HANGMAT. Er staat een verwarmd zwembad op je te wachten, loungebanken en verschillende foodstands. Wil je liever wat actiefs doen? Ga beachvolleyballen, maak je eigen frietjes of laat een henna tattoo zetten. De hele dag zal er deephouse muziek op de achtergrond zijn om helemaal in de festival sfeer te komen.

16:00 - 18:00 Verenigingspresentatie

De verenigingspresentatie van Franciscus is elk jaar weer een spektakel. Deze is in elkaar gezet door een enthousiaste groep leden, en laat je uiteenlopende aspecten van onze vereniging zien.

18:00 - 20:00 Rondleidingen

Neem een kijkje in onze sociëteit: van de begane grond tot aan de top worden de beste verhalen verteld en maak je kennis met onder andere jaarclubs en disputen.

23:00 - HANGMAT - BEACHPARTY met BROOKS

Wij zetten ons festival gewoon nog even binnen door en presenteren jullie HANGMAT. Onze kroeg zal vanavond veranderen in een prachtig eiland, vol witte stranden en tropische regenwouden. BROOKS, bekend van hits met Martin Garrix en Bassjackers, zal jullie avond compleet maken met heerlijke beats.


Copyright © 2018 KSV Franciscus. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy der K.S.V. St. Franciscus Xaverius.